понеділок, 18 березня 2019 р.

Нарада завідувачів ЗДО



04 березня 2018 року відбулася нарада завідувачів ЗДО. Спеціалісти Новоархангельського районного управління держспоживслужби Лавренчук В.П. і Крижанівська Л.В. підготували для керівників навчальних закладів презентацію "Дотримання санітарного законодавства в закладах дошкільної освіти", в основу якої покладено огляд санітарного регламенту для ЗДО. Інформували про нормативні документами, якими варто користуватися при організації харчування; про санітарно-гігієнічними вимогами до особистої гігієни персоналу та зосередили увагу присутніх на інших важливих моментах щодо діяльності      навчального закладу.  Лілія Василівна ознайомила з річним планом державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби на 2019 рік і актом перевірки дотримання вимог санітарного законодавства в ЗДО та відбором зразків під час здійснення планового заходу.
Методист методичного кабінету  Воронкова С.М. проаналізувала звіти ЗДО за формою 85-К в інформаційно-телекомунікаційній системі "Державна інформаційна система освіти".
Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту ознайомила присутніх з  ПОСТАНОВОЮ Кабінету Міністрів України від 10.01.2019 №11 "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері дошкільної освіти та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою якості освіти".

Немає коментарів:

Дописати коментар